Tire Auto Service Winter

Tire Auto Service Winter

Hot

Tuesday, December 26, 2017

Tire Auto Service Winter

December 26, 2017 1

Manggon ing sawijining distrik sing nemokaké iklim kelangan lan kondisi nyopir mangsa sing rame, sampeyan kudu nganggep panginten kanggo kendaraan sampeyan mangsa iki. Ing kasunyatan sing manggen ing wilayah kuwi, sampeyan diwenehake yen sampeyan tuku ban salju kanggo mobil sampeyan. Sembarang toko mobil manca ing wilayah kasebut bakal duwe ban mangsa kanggo sampeyan tuku. Nalika ora sakabehe penting, ban mangsa bisa nyebabake nyopir es lan salju kakehan.

Sanajan kasunyatanipun ban mangsa ora ngetokake kanthi becik ing kahanan lancar, dheweke bakal nambah pijakan ban ing dalan lan udan. Kudu nduwe footing ing musim dingin. Jembatan gedhe bakal ningkatake kendharaan kendaraan sampeyan lan tetep ngukur ukuran sing mudhun, ngusap lan ngendalekake sing kerep katon ing tengah-tengah badai salju. Apa maneh, ora ana sing kudu ngalami kahanan ing kahanan kaya mangkono!

Pendekatan liyane sing prasaja kanggo nggedhekake pandhuan ban sampeyan yaiku kanggo njaga kaku pneumatik ing ban. Tetep ana ing pikiran, tekanan gas mudhun kanthi suhu sing luwih murah saéngga angel banget kanggo mriksa bobot ban. Iki minangka pendekatan sing kenceng lan prasaja kanggo nggawe mangsa ngendheg kurang nyenengake lan luwih aman.

Bab iki ngeling-eling yen administrasi otomatis sauntara kritis ing mangsa mangsa amarga nyopir bisa kanthi luwih perilous. Toko pembaline otomatis ing sacedhake umum bisa nyelehake ban salju anyar ing kendaraan sampeyan lan menehi sampeyan tips ekstra cara sing paling apik kanggo nyopir kanthi aman ing kondisi kahanan mangsa iki.
Read More